Recepten met Komijnpoeder
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijnpoeder toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijnpoeder
-
Recept
Harissa410m
-
Recept
Geroerbakte bloemkool430m
-
Recept
Chileense empanada41u
-
Recept
Kerrie-eiersaus410m
-
Recept
Chinese koolrolletjes met gehakt455m
-
Recept
Crème van rode bieten455m
-
Recept
Mini Vega-snack410m
-
Recept
Zwarte bonensoep uit de romertopf455m
-
Recept
Zuurkoolschotel met gehakt430m
-
Recept
Gehakt rolletjes41u
-
Recept
Gebakken aardappelen met warme specerijen445m
-
Recept
Kerrie sperziebonen met aardappelen en tomaat455m
-
Recept
Tonijncurry530m
-
Recept
Gyros (gekruid en gegrild vlees)430m
-
Recept
Gekruide spinazie430m
-
Recept
Parsi Omlat (omelet met groenten)425m
-
Recept
Aloo Palak (spinazie-aardappelgerecht)445m
-
Recept
Sperziebonen met taugé en kokos445m
-
Recept
Kipsaté broodjes42u
-
Recept
Empal sapi met kokos440m
-
Recept
Chili con carne41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijnpoeder. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijnpoeder gebruikt wordt en waar Komijnpoeder het hoofdingrediënt is.