Recepten met Krentenbrood
Vitis vinifera KorinthiakaEen krent is een gedroogde, pitloze druif van een klein donkerblauw druivenras: Vitis viniera Korinthiaka (of raisin de Korinthe). Zij dankt deze naam aan de Griekse havenplaats Korinthe. De krent is een oud product en al in de middeleeuwen werd het woord Korinthe verkort tot krent. De krent verschilt duidelijk van de rozijn. De smaak is ...
Nog veel meer weten over krenten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met krentenbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Krentenbrood
-
Recept
Laagjespudding42u15m
-
Recept
Krentenbroodsandwich met marmelade en jonge kaas410m
-
Recept
Krentenbrood4,72u
-
Recept
Paassoufle435m
-
Recept
Krentenbolsandwich met komijnekaas410m
-
Recept
Krentenbrood41u
-
Recept
Krentenbrood43u30m
-
Recept
Rozijnen-notenbrood a la Robby445m
-
Recept
Oma's krentenbrood430m
-
Recept
Krentenbrood met spijs430m
-
Recept
Broodpap41u
-
Recept
Notenbrood met sinaasappelcrème425m
-
Recept
Amuse hartige stoofpeer410m
-
Recept
Broodnestjes met fruit en noten435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Krentenbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Krentenbrood gebruikt wordt en waar Krentenbrood het hoofdingrediënt is.