Recepten met Krentenbrood

Vitis vinifera Korinthiaka
Krentenbrood receptenEen krent is een gedroogde, pitloze druif van een klein donkerblauw druivenras: Vitis viniera Korinthiaka (of raisin de Korinthe). Zij dankt deze naam aan de Griekse havenplaats Korinthe. De krent is een oud product en al in de middeleeuwen werd het woord Korinthe verkort tot krent. De krent verschilt duidelijk van de rozijn. De smaak is ...
Nog veel meer weten over krenten klik snel door!

Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met krentenbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.

Onze recepten met Krentenbrood



Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Krentenbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Krentenbrood gebruikt wordt en waar Krentenbrood het hoofdingrediënt is.