Recepten met Parmaham
"Ham" verwijst naar de achterbil van het varken. Daar bevindt zich de beste kwaliteit voor de ham. Schouderham daarentegen komt van de schouder. Gekookte ham wordt gezouten en daarna gekookt. Rauwe ham wordt meestal ook gezouten en daarna gedroogd of gerookt. Er bestaan heuse kwaliteitshammen die een keurmerk dragen. In Vlaanderen noemen ...Nog veel meer weten over Ham klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met parmaham toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Parmaham
-
Recept
Witlofsalade met parmaham en rozijntjes420m
-
Recept
Kalfsschnitzel met parmaham en salieblaadjes430m
-
Recept
Lichte créme van brie met julienne van parmaham430m
-
Recept
Romige tagliatelle met Parmaham415m
-
Recept
Gevulde rollade met parmaham en asperges41u5m
-
Recept
Rolletje parmaham met geitenkaas410m
-
Recept
Artisjok met parmaham42u10m
-
Recept
Salade met krokante parmaham415m
-
Recept
Sandwich parmaham415m
-
Recept
Italiaanse tosti Parmaham-ananas420m
-
Recept
Buideltje van Parmaham en meloen415m
-
Recept
Spinazie met parmaham425m
-
Recept
Crostini met parmaham en tomaat410m
-
Recept
Stokbroodhapje met geitenkaas en parmaham45m
-
Recept
Meloen met parmaham420m
-
Recept
Gebakken mozzarella met parmaham425m
-
Recept
Bruchetta met parmaham en verse vijgen410m
-
Recept
Ciabatta met parmaham en gorgonzola415m
-
Recept
Meloen met parmaham420m
-
Recept
Gevulde kipfilets met prei, Parmaham en Kernhemmer kaas430m
-
Recept
Galiameloen met parmaham415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Parmaham. Dit zijn zowel recepten waarbij Parmaham gebruikt wordt en waar Parmaham het hoofdingrediënt is.