Recepten met Roompate
Het woord paté verwijst naar het oude Grieks en het betekent kleine deeltjes of fijne structuur. In de Middeleeuwen gebruikten ze het woord paté al voor gemalen vlees in een deegkorst, bij ons beter bekend als ‘pastei’. Paté betreft over het algemeen een vleesproduct waarin lever is verwerkt. Lever is goed...Nog veel meer weten over Paté klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met roompate toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Roompate
-
Recept
Wrap met roompate415m
-
Recept
Roompaté balletjes430m
-
Recept
Bladerdeegdriehoekjes met roompaté425m
-
Recept
Ossenhaas met spek en roompaté420m
-
Recept
Gevulde varkenshaasjes420m
-
Recept
Amuse patémousse420m
-
Recept
Filet Wellington440m
-
Recept
Kalfsoesters met heldere kerriesaus en crèmepaté435m
-
Recept
Champignon-hapjes420m
-
Recept
Amuse appel met paté420m
-
Recept
Varkenshaas met rode wijnsaus en aardappelrozetten41u20m
-
Recept
Reebiefstuk in bladerdeegjasje455m
-
Recept
Kaas-roompaté450m
-
Recept
Pate met een krokant suikerlaagje410m
-
Recept
Patèbolletje met amandel en bieslook415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Roompate. Dit zijn zowel recepten waarbij Roompate gebruikt wordt en waar Roompate het hoofdingrediënt is.