Recepten met Witte wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met witte wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Witte wijnazijn
-
Recept
Komkommersalade412u
-
Recept
Syltede Asier (ingemaakte komkommers)430m
-
Recept
Meloen met geitenkaas425m
-
Recept
Opleggen van augurken41u5m
-
Recept
Kruidenolie en kruidenazijn410u55m
-
Recept
Cipolline in agrodolce41u5m
-
Recept
Knoflook-Pickles415m
-
Recept
Sperziebonensalade425m
-
Recept
Vissaus met koriander415m
-
Recept
Pruimensaus415m
-
Recept
Snelle zoetzure saus415m
-
Recept
Koriandersaus met komkommer415m
-
Recept
Uien-saus430m
-
Recept
Bietensalade42u30m
-
Recept
Bloemkoolsalade455m
-
Recept
Paprika salsa415m
-
Recept
Koude tomatensoep II41u20m
-
Recept
Zalm met mangosaus435m
-
Recept
Kerrie-komkommersaus41u40m
-
Recept
Zoetzure uitjes440m
-
Recept
Meloensalade met gorgonzola430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Witte wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Witte wijnazijn gebruikt wordt en waar Witte wijnazijn het hoofdingrediënt is.