Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Aardappelsalade met room-knoflooksaus420m
-
Recept
Dikke champignonsoep430m
-
Recept
Gekaramelliseerde appel met warme chocolademousse41u
-
Recept
BBQ Aardappel gepoft met basilicum room445m
-
Recept
Uiringen met zoete saus450m
-
Recept
Bloemkoolpuree415m
-
Recept
Knoflook dipsaus410m
-
Recept
Bloemkoolschotel445m
-
Recept
Pompoensoep hollandaise525m
-
Recept
Room pesto pasta met zalm430m
-
Recept
Bloemkoolsoep415u
-
Recept
Witlof salade415m
-
Recept
Hollandse jachtschotel42u5m
-
Recept
Appeltaart41u5m
-
Recept
Grootmoeders rode kool51u
-
Recept
Bieten haringsalade430m
-
Recept
Haringfilet met aardappel en zure appel42u
-
Recept
Haringcocktail met appel415m
-
Recept
Appelchutney430m
-
Recept
Hete bliksem545m
-
Recept
Kalkoen in rode wijnsaus42u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.