Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Stokbrood zalm-paprika410m
-
Recept
Hete bliksem440m
-
Recept
Bietensalade (zuur)435m
-
Recept
Gehakte haring445m
-
Recept
Slavink met rode kool en appeltjes420u
-
Recept
Witlofsalade510m
-
Recept
Sambal Lado Balimbiang (sambal met zure stervruchten)445m
-
Recept
Appelbeignets430m
-
Recept
Cranberry-appelcompote445m
-
Recept
Choco cookies425m
-
Recept
Bietjes-haringsalade41u30m
-
Recept
Asinan Jakarta (gemengde groente en fruit met zure pindasaus)430m
-
Recept
Bietjes-haring salade440m
-
Recept
Bruine bonensalade410m
-
Recept
Gerookte zalm met citroen-hangop en appel445m
-
Recept
Huzarensalade van Oma430m
-
Recept
Pompoensoep a la Ine430m
-
Recept
Indische Vruchtensalade41u
-
Recept
Varkenshaas met kaneelolie en salsa41u
-
Recept
Appeltaart41u
-
Recept
Appelbeignets van Janny41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.