Varkensvlees
Op deze pagina vind u een aantal producten in de categorie varkensvlees daarbij kunt u denken aan producten als casselerrib, fricandeau, gyros. Van al deze producten kunt u, door op de links onder de inleiding te klikken, meer warenkennis en ingredientinformatie vinden.- Casselerrib
Casselerrib is een stuk vlees dat veel wordt gebruikt in zuurkoolgerechten. Hiervoor snijdt u de casselerrib in plakken en u stooft het vlees zachtjes 30 tot 45 minuten mee. Het vl… - Fricandeau
Vlees, varkensvlees - Gyros
In Griekenland wordt gyros samen met plakjes tomaat, ui, frietjes, tzatziki of yoghurt in een pitabroodje gegeten. In het noorden van Griekenland wordt gyros geserveerd met mosterd… - Ham
Gekookte ham smaakt koud en warm. Het is een favoriet onderdeel van de broodmaaltijd of bij het koude buffet. In warme gerechten doet hij het goed. Denk hierbij aan omeletten of ov… - Hamlappen
Hamlappen zijn veelzijdig, je kunt er veel culinaire bereidingen mee doen. Hamlappen kun je eenvoudig bakken in de koekenpan. Gebruik een pan die groot genoeg is voor de hoeveelhei… - Spareribs
Spareribs worden voor de bereiding in porties van 2 of 3 ribben verdeeld. Ze kunnen rauw of voorgekookt worden bereid op de grill (barbecue) of in de oven. Het is nog een hele kuns… - Spek
Bacon wordt vooral als smaakmaker toegevoegd in een gerecht voor de smaak en om het gerecht smeuïg en pittig te maken. Dat geldt ook voor spekblokjes. U kunt spekblokjes op een sn… - Varkenshaas
Een varkenshaas heeft een korte bereidingstijd nodig. Laat het vlees voor bereiding op kamertemperatuur komen. Vervolgens laat u het vlees op hoge temperatuur dichtschroeien. Zo bl… - Varkenslende
Varkenslende is een vrij gemakkelijk te bereiden stuk vlees. Je kunt het vlees braden, bakken, stoven en in de oven bereiden. Varkenslende wordt het meest bereid als (klein) gebraa… - Varkenslever
Gekookte varkenslever wordt veel op de boterham gegeten. Heel bekend is het broodje halfom. Varkenslever is geschikt om paté van te maken. Varkenslever is niet de beste keuze om t… - Varkensschnitzel
Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen, marineren en barbecueën, roosteren, in reepjes wokken, vullen en ga zo maar d…