Rijsttafel 2
Gangen : 12Menu opgesteld door : 34533
Geschatte kosten voor 4 personen : € 33 (ongeveer € 8,25 per persoon)
Nasi Koening 2
Hoofdgerecht met rijst, koenjit en kruidnagel
Lees dit recept Nasi Koening 2
Lees dit recept Nasi Koening 2
Ajam Opor 2
Bijgerecht met kip, aardappelen en santen
Lees dit recept Ajam Opor 2
Lees dit recept Ajam Opor 2
Babi Pangang 1
Bijgerecht met speklapjes, atjar tjampoer en knoflook
Lees dit recept Babi Pangang 1
Lees dit recept Babi Pangang 1
Telor Masak Bali
Bijgerecht met eieren, uien en trassi, sambal
Lees dit recept Telor Masak Bali
Lees dit recept Telor Masak Bali
Sambal Goreng boontjes 1
Bijgerecht met sperziebonen, sambal trassi en laos, sereh
Lees dit recept Sambal Goreng boontjes 1
Lees dit recept Sambal Goreng boontjes 1
Sambal Goreng Djagoeng
Bijgerecht met mais, paprika en santen
Lees dit recept Sambal Goreng Djagoeng
Lees dit recept Sambal Goreng Djagoeng
Sajoer Lodeh 1
Bijgerecht met kipfilet, garnalen en bleekselderij, bloemkool, courgette
Lees dit recept Sajoer Lodeh 1
Lees dit recept Sajoer Lodeh 1
Atjar Ketimun
Bijgerecht met komkommer, ui, azijn, sambal en knoflook, peper
Lees dit recept Atjar Ketimun
Lees dit recept Atjar Ketimun
Pindasaus
Bijgerecht met pindakaas, ui, gember en sambal trassi
Lees dit recept Pindasaus
Lees dit recept Pindasaus
Roedjak Manis
Bijgerecht met mango, appel en ketjap
Lees dit recept Roedjak Manis
Lees dit recept Roedjak Manis
Seroendeng
Bijgerecht met kokos, pinda's en sambal
Lees dit recept Seroendeng
Lees dit recept Seroendeng
Sambal Badjak
Bijgerecht met spaanse peper, knoflook, trassi en assemwater
Lees dit recept Sambal Badjak
Lees dit recept Sambal Badjak
Klik hier en print een menu voor uw gasten (PDF)
Reacties op dit menu
Heb je zelf een opmerking op dit menu log dan in of meld je direct aan voor MijnReceptenboek.nl