Allergie informatie: Chocolade-rozijnen-fudge
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram roomboter, in stukjes
- 2 deciliter melk
- 4 eetlepels gezeefd cacaopoeder
- 750 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 75 gram rozijnen
- 50 gram fijngehakte pecannoten of walnoten
- extra nodig:
- een ingevette bakvorm van ongeveer 25 x 20 cm
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Peren met honing en noten
Met peren, gemengde noten en honing uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade-rozijnen-fudge
- Allergieen informatie