Allergie informatie: Perziktaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram + een beetje bloem
- zout
- 100 gram koude + een beetje boter
- 50 gram suiker
- 1 ei
- 600 gram perziken zonder pit en eventueel zonder vel, of uit blik en dan uitgelekt.
- 2 eetlepels gemalen amandelen
- 2 eetlepels citroensap
- 100 gram abrikozenjam
- 1 eetlepel pijnboompitten
Meer Recepten
- Perziktaart
Met bladerdeeg, perziken en amandelsnippers uit Spanje
8 taarten - 40 minuten
Taart en gebak - katrien-spanje - Perziktaart
Met perziken, amandelspijs, room uit Nederland
8 taarten - 50 minuten
Taart en gebak - peterstam - Perziktaart zonder oven
Met perziken, monchou, slagroom uit Nederland
4 taarten - 3 uur en 30 minuten
Taart en gebak - lekker_koken - Perziktaart
Met perziken, bloem en zachte boter uit Nederland
3 taarten - 1 uur en 30 minuten
Taart en gebak - smulluh - Perziktaart met vanillehangop
Met yoghurt, perziken en bloem uit Nederland
4 taarten - 5 uur en 40 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Perziktaart
- Allergieen informatie