Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Telor stenga radja (gevulde eieren)445m
-
Recept
Ikan boemboe (stevig gekruide schelvis)445m
-
Recept
Chermoula (vis-en kipmarinade uit Marokko)410m
-
Recept
Sate manis (rundvlees)41u45m
-
Recept
Sate padang (varkensvlees)41u45m
-
Recept
Sajoer goedek (mild gekruide kippensoep)42u30m
-
Recept
Ajam ketjap (kip met kruiden en sojasaus)450m
-
Recept
Ajam sapit (licht gekruide kip)41u
-
Recept
Telor Kerrie (eieren in kerriesaus)445m
-
Recept
Palaro (rundvlees gerecht)42u45m
-
Recept
Indiase kipfilet in yoghurtsaus440m
-
Recept
Rajna chenna salade (kikkererwtensalade)450m
-
Recept
Komkommerraita (komkommersalade)440m
-
Recept
Indiase eiercurry445m
-
Recept
Bloemkool bhaji445m
-
Recept
Saté440m
-
Recept
Courgettes en aardappelen455m
-
Recept
Kheema curry (lamsvlees met kerrie)450m
-
Recept
Karai Gosht (gekruid lamsvlees)42u20m
-
Recept
Sperziebonen met taugé en kokos445m
-
Recept
Groene salade met avocado en geroosterde kip425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.