Recepten met Gandaham
"Ham" verwijst naar de achterbil van het varken. Daar bevindt zich de beste kwaliteit voor de ham. Schouderham daarentegen komt van de schouder. Gekookte ham wordt gezouten en daarna gekookt. Rauwe ham wordt meestal ook gezouten en daarna gedroogd of gerookt. Er bestaan heuse kwaliteitshammen die een keurmerk dragen. In Vlaanderen noemen ...Nog veel meer weten over Ham klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met gandaham toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Gandaham
-
Recept
Mousse van Gandaham41u30m
-
Recept
Aardappelpuree met Gandaham en spek45m
-
Recept
Roos van gandaham en zalm op een spiegel van gazpacho41u5m
-
Recept
Broodje gehakt van bladerdeeg met gandaham440m
-
Recept
Gandaham met roerei45m
-
Recept
Kipbonbons445m
-
Recept
Bladerdeeg met ham en ei425m
-
Recept
Artisjok-tapenade410m
-
Recept
Kabeljauw met sabayon van duvel420m
-
Recept
Varkenshaasje met boursin4,945m
-
Recept
Sint-Jacobs oesters met schorseneren en peterselie coulis445m
-
Recept
Baguetjes in de oven410m
-
Recept
Mozzarella met tomaat, ham en balsamico415m
-
Recept
Krokante sandwich met peer en gandaham415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Gandaham. Dit zijn zowel recepten waarbij Gandaham gebruikt wordt en waar Gandaham het hoofdingrediënt is.