Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Kersencompote435m
-
Recept
Varkensfiletlapjes met kersensalade420m
-
Recept
Bananenkwark met kersencompote voor buffet430m
-
Recept
Kirschbabka (kersensouffle)450m
-
Recept
Zomers ovenfruit420m
-
Recept
Kersensorbet met cerise44u
-
Recept
Hamlapjes met warme kersensaus415m
-
Recept
Kersendessert met slagroomyoghurt430m
-
Recept
Dikkertjes met kersenyoghurt425m
-
Recept
Kersentaart425m
-
Recept
Kersenclafoutis435m
-
Recept
Gekaramelliseerde rijstpudding met kersensaus voor buffet41u30m
-
Recept
Kersenbrood41u
-
Recept
Schwarzwalder-room425m
-
Recept
Kersentaart met MonChou43u20m
-
Recept
Retro-bowl410m
-
Recept
Kerstcake met fruit en noten42u10m
-
Recept
Kwarkvlokkenpudding425m
-
Recept
Monchou taart430m
-
Recept
Deense puddingtaartjes440m
-
Recept
Rode vruchtenjam4,71u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.