Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Smoor Djawa41u10m
-
Recept
Pittige gehaktballen430m
-
Recept
Saté ajam ubud (gekruide kipsaté)555m
-
Recept
Ikan Ketjap Manis430m
-
Recept
Garnalensaté410m
-
Recept
Saté Makassar (sate van varkenslappen)41u15m
-
Recept
Babi ketjap lima (speklapjes in ketjapsaus)455m
-
Recept
Sate saus445m
-
Recept
Marinade voor de krabbetjes41u
-
Recept
Sate manis (rundvlees)41u45m
-
Recept
Sambal manis (zoete sambal van lomboks)445m
-
Recept
Tahu Ketjap45m
-
Recept
Varkensvlees in Ketjap425m
-
Recept
Babi Ketjap 141u15m
-
Recept
Sambal Ketjap Pedis430m
-
Recept
Ketjap-uiensaus420m
-
Recept
Ajam Peteh Ketjap440m
-
Recept
Gemarineerde gamba's in ketjap met sherry en knoflook450m
-
Recept
Komkommer salade met paprika en ketjap410m
-
Recept
Babi ketjap met gember en knoflook42u45m
-
Recept
Babi ketjap420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.