Recepten met Komijnzaad
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijnzaad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijnzaad
-
Recept
Bietenmousse435m
-
Recept
Vegetarische groene hartige taart455m
-
Recept
Bladerdeeg met ham, spek en prei430m
-
Recept
Spinazietaart425m
-
Recept
Aardappel gebakken met komijn415m
-
Recept
Tunesische vissoep440m
-
Recept
Shkar kari (varkenscurry)445m
-
Recept
Rode currypasta440m
-
Recept
Nawabi kheema pilau (gekruid lamsgehakt)41u
-
Recept
Ras el Hanout415m
-
Recept
Komkommer sjalotten435m
-
Recept
Kipchili420m
-
Recept
Vegetarische chili430m
-
Recept
Stoofschotel met meiknolletjes en komijn420m
-
Recept
Surinaamse zoutjes41u
-
Recept
Kaneel-kruidenkoekjes430m
-
Recept
Risottopastei420m
-
Recept
Boekweit met peen en pompoen410m
-
Recept
Zwarte ogenbonen in pittige saus41u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijnzaad. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijnzaad gebruikt wordt en waar Komijnzaad het hoofdingrediënt is.