Recepten met Sojasaus
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met sojasaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Sojasaus
-
Recept
Kip Kung Pao430m
-
Recept
Geroosterde karbonades435m
-
Recept
Garnalen dipsaus410m
-
Recept
Gebakken Inktvis425m
-
Recept
Salade van kip en taugé445m
-
Recept
Gemarineerde kipfilet in kruidige sojasaus425m
-
Recept
Kip uit de oven51u10m
-
Recept
Teriyaki-kipburgers415m
-
Recept
Chinese aardappelsalade430m
-
Recept
Karni stobá di Mai (mijn moeders Antilliaans stoofvlees)4,83u
-
Recept
Geroosterde varkenshaas in sojasaus435m
-
Recept
Gamba-tempura met sojasaus425m
-
Recept
Krokant gebraden Peking eend42u
-
Recept
Gekruide biefstukreepjes435m
-
Recept
Kai Phad met Ma Muang45m
-
Recept
Dendeng Blado41u30m
-
Recept
Dendeng Blado440m
-
Recept
gamba's op de grill450m
-
Recept
Bulgogi42u5m
-
Recept
Bulgogi marinade415m
-
Recept
Chinese roerbakschotel440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Sojasaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Sojasaus gebruikt wordt en waar Sojasaus het hoofdingrediënt is.