Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Bouillabaisse430m
-
Recept
Bouillabaisse440m
-
Recept
Gegratineerde geitenkaas met perencompôte450m
-
Recept
Knoflookscampi440m
-
Recept
Party-brood430m
-
Recept
Carpaccio met een balsamicodressing410m
-
Recept
Mosselen in knoflook peterseliesaus430m
-
Recept
Italiaans gevuld stokbrood450m
-
Recept
Franse knoflooksoep42u5m
-
Recept
Franse soep met pesto425m
-
Recept
Chocoladefondue 2435m
-
Recept
gevuld stokbrood430m
-
Recept
Gestoomde mosselen met knoflook, bacon en venkel430m
-
Recept
Kipsalade430m
-
Recept
Uiensoep445m
-
Recept
Linzensoep415m
-
Recept
Italiaanse bol met tonijn420m
-
Recept
Witte bonenschotel met stokbrood41u45m
-
Recept
Tomaten kaasfondue420m
-
Recept
Hambrood410m
-
Recept
Wild West410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.