Recepten met Visfumet
Een visfond is vocht dat de smaak van vis heeft gekregen door vissenkoppen en –graten (met nog wat vlees eraan) langdurig in te koken in water en wijn. Het is een sterke variant van visbouillon, die gebruikt wordt voor bijvoorbeeld vissoep. Door extra vocht toe te voegen aan visfond, kan weer visbouillon worden gemaakt. Fonds worden...Nog veel meer weten over Visfond klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visfumet toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visfumet
-
Recept
Mosterdsaus435m
-
Recept
Botervis met prei-pestosaus435m
-
Recept
Flan van Sint Jacobsnootjes in een garnaalcoulis41u40m
-
Recept
Risotto met zeevruchten en Maredsous435m
-
Recept
Aumoniere de Saumon aux Moules430m
-
Recept
Kabeljauwwangen met prei en safraan420m
-
Recept
Tongfilets op een bedje van prei met witte wijn saus430m
-
Recept
Scampi met zeeduivel en kerriesaus41u
-
Recept
D'Artichauts au Saumon et aux Crevettes Fonds430m
-
Recept
Artisjokbodems met zalm en garnalen ( Fonds d'Artichauts au Saumon et aux Crevettes)41u
-
Recept
Aspic de Saumon430m
-
Recept
Quiche met garnalen440m
-
Recept
Zeeduivel met uiensaus425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visfumet. Dit zijn zowel recepten waarbij Visfumet gebruikt wordt en waar Visfumet het hoofdingrediënt is.