Recepten met Witte wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met witte wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Witte wijnazijn
-
Recept
Bonensalade425m
-
Recept
Komkommersalade42u30m
-
Recept
Rode kool455m
-
Recept
Groene-groente-salade440m
-
Recept
Groene kruidensalsa410m
-
Recept
Avocado-salsa420m
-
Recept
Mango-Chili salsa415m
-
Recept
Wortel uien salsa415m
-
Recept
Koriander salsa415m
-
Recept
Japanse Mie420m
-
Recept
Eendenborst met sinaasappel430m
-
Recept
Pastasalade met asperges435m
-
Recept
Tomatendressing415m
-
Recept
Gepocheerde zalm met bosui en mango430m
-
Recept
Witlof met ansjovis415m
-
Recept
Witlofsalade440m
-
Recept
Groentesalade455m
-
Recept
Kipsalade met roquefort425m
-
Recept
Sperziebonen in tomatensaus440m
-
Recept
Zalmfilet op salade450m
-
Recept
Groente-aardappelstokjes41u25m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Witte wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Witte wijnazijn gebruikt wordt en waar Witte wijnazijn het hoofdingrediënt is.