Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Linzenpuree425m
-
Recept
Kip-fruitsalade voor de bbq of bij buffet425m
-
Recept
Verjaardag salade (Azerbaijan)430m
-
Recept
Cupcakes met broccoli en hammousse445m
-
Recept
Gebakken ei boten430m
-
Recept
Grieks stoofpotje47u
-
Recept
Chinese kool op z'n Hollands425m
-
Recept
Kip pesto met macaroni410m
-
Recept
Schnitzel met jagersaus420m
-
Recept
Miekkslook chocoladefudge met noten420m
-
Recept
Tartaar van komkommer met garnalenmousse uit een glaasje430m
-
Recept
Broodbakjes met roerei en garnalen415m
-
Recept
Citrusmoppen420m
-
Recept
Gekarameliseerde appel met kaneelcrème in glaasjes41u
-
Recept
Zalmtaart met tomaatjes en dille450m
-
Recept
Jagersaus415m
-
Recept
Ragù alla bolognese43u
-
Recept
Kip paprika ragout430m
-
Recept
Kip paprika ragout met rijst41u
-
Recept
Glaasje met aardbei en rabarber415m
-
Recept
Limburgse rijstevlaai430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.