Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Gevulde gebakken schol445m
-
Recept
Leintje's hollandse ovenschotel420m
-
Recept
Bloemkoolpuree met bieslook415m
-
Recept
Vleessaus met rundersaucijs, paddenstoelen en room420m
-
Recept
Peperroomsaus (aparte bereiding)410m
-
Recept
Courgette soep415m
-
Recept
Spelt-Quiche41u
-
Recept
Pittige pasta met rucola430m
-
Recept
Forel met romige wijnsaus445m
-
Recept
Zomerse hutspot met piccalillysaus en varkenshaas440m
-
Recept
Broccoli soep45m
-
Recept
Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus voor 2 personen415m
-
Recept
Pannenkoekentaartjes met chocolade saus440m
-
Recept
Crème brulee430m
-
Recept
Melotuna415m
-
Recept
Kip kerrie met meloen430m
-
Recept
Makkelijke krakelingen440m
-
Recept
Champignonnensoep415m
-
Recept
Scampi in pittige tomatenroomsaus410m
-
Recept
Zeetong met Oostendse saus430m
-
Recept
Scampi Diabolique420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.