Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Ovenschotel met venkel en geitenkaas445m
-
Recept
IJsgekoelde komkommersoep41u
-
Recept
Gevulde pannekoeken met romige chocoladesaus440m
-
Recept
Pastaroomsaus met garnalen en knoflook420m
-
Recept
Varkensgebraad met curry en sherry41u
-
Recept
Appelcompote met room en druiven430m
-
Recept
Champignonpeperjachtsaus415u
-
Recept
Halloweensoep425m
-
Recept
Ovenschotel met spinazie, ei en tonijn430m
-
Recept
Mosterdsoep425m
-
Recept
Cannelloni au gratin430m
-
Recept
Ingelegde filetlapjes445m
-
Recept
Fazant met selderijpuree41u10m
-
Recept
Courgette-koriandersoep430m
-
Recept
Chilli varkenshaas430m
-
Recept
Mosterd hamlampjes445m
-
Recept
Italiaanse gehaktsaus met witte wijn41u15m
-
Recept
Kip met pasta en Danablue420m
-
Recept
Zachte Kaaspaté430m
-
Recept
Appels met pruimen en noten uit de oven420m
-
Recept
Ragoût de Moules aux Champignons41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.