Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Pasta met romige zalm en dille425m
-
Recept
Ananastaartjes425m
-
Recept
Gevulde aardappel435m
-
Recept
Perziken met platte kaas42u
-
Recept
Spaghetti met minigehaktballen430m
-
Recept
Hot chocolate pot41u10m
-
Recept
Pasta met vis415u
-
Recept
Mousse van witte chocolade en brie415m
-
Recept
Tiramisu met ontbijtkoek410m
-
Recept
Tong uit Dieppe440m
-
Recept
Zalmrillette415m
-
Recept
Zalm in kreeftensaus425m
-
Recept
Roquefortcrème410m
-
Recept
Snelle pasta carbonara415m
-
Recept
Romige aardappeltjes met witlof en worstjes425m
-
Recept
Blanquette de mer (ragout van zeevruchten)440m
-
Recept
Aspergecocktail430m
-
Recept
Kalkoensalade met appels420m
-
Recept
Saladetaart430m
-
Recept
Groentepoffers met kruidenkwark430m
-
Recept
Zalmtaart met kruidenkaas425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.