Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Verse courgettesoep425m
-
Recept
Oersoep445m
-
Recept
Crême Brulée410m
-
Recept
Kersengebakjes met room voor buffet440m
-
Recept
Kalkoen van tante Jeanette42u20m
-
Recept
Spaghetti carbonara415m
-
Recept
Aardappelblini met gerookte zalm415m
-
Recept
Haringsalade met mierikswortelroom425m
-
Recept
Noors zalmpannetje met bosui, ei en dille435m
-
Recept
Roodbaars met spinazie en asperges440m
-
Recept
Hutspot425m
-
Recept
Kerrie-eiersaus410m
-
Recept
Manzo Arrosto (ossenhaas met hartige taartjes, pittige spitskool en sambucca-saus)430m
-
Recept
Knolselderij-ragout420m
-
Recept
Pasta met rivierkreeftjes425m
-
Recept
Lasagne-envelopjes met zalm435m
-
Recept
Moccamousse met walnotensaus en sesamgalettes435m
-
Recept
Banketbakkersroom515m
-
Recept
Vanille-custardvla met caramelsaus415m
-
Recept
Spekkoek41u
-
Recept
Chocolate frambozen moelleux440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.