Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Kip met fruitkerrie430m
-
Recept
Spruitjes met roomkaas425m
-
Recept
Franse uiensoep (op basis runderbouillon)42u
-
Recept
Aspergesoep met zalmballetjes450m
-
Recept
Visvariant van de Hollandse snert42u
-
Recept
Pikante champignons saus440m
-
Recept
Ossenstaartsoep met oesterzwammen42u
-
Recept
Verse tortellini met gemengde groenten425m
-
Recept
Omelet met spinazie415m
-
Recept
Hartige taart met kip, prei en boontjes41u
-
Recept
Gebonden tomatensoep420m
-
Recept
Risotto met vis uit de oven430m
-
Recept
Varkenshaas met bieslookmosterdsaus440m
-
Recept
Hartige taart met prei en ham41u
-
Recept
Februari stoofpotje met vis430m
-
Recept
Salade met een suprise410m
-
Recept
Chocoladetaart met kokos en hazelnoten41u
-
Recept
Broodjes met ananasvulling42u
-
Recept
Broodjes met perzikvulling42u30m
-
Recept
Hammetje met mosterdsaus450m
-
Recept
Kruidige hazenrug41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.