Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
New York cheesecake41u40m
-
Recept
Verrassend lekkere kaaskoekjes425m
-
Recept
Witlof broccolisoep440m
-
Recept
Preiquiche450m
-
Recept
Kalkoenfilet met mosterd en peperroomsaus445m
-
Recept
Glutenvrij appelstrudel415m
-
Recept
Aangeklede oesters met calvados430m
-
Recept
Witlofsoep415m
-
Recept
Arretjescake430m
-
Recept
Reuzengarnalen, eenvoudig430m
-
Recept
Paprika roomstamppot420m
-
Recept
Lasagne met spinazie en prosciutto41u30m
-
Recept
Peer met room en kaneel410m
-
Recept
Luchtige biscuit met mokkaroom41u
-
Recept
Chocoladetaart41u45m
-
Recept
Fruitige wafeltaart41u20m
-
Recept
Chocoladecake met koffielikeur en koffieroom41u40m
-
Recept
Appeltaart met gele room41u30m
-
Recept
Kerriesaus a la simple410m
-
Recept
Chinese koolrolletjes met gehakt455m
-
Recept
Carpaccio van rode bieten, mascarpone en walnoten420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.