Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Picalillysaus extra410m
-
Recept
Cocktaildressing410m
-
Recept
Bloemkool-broccolisoep415m
-
Recept
Pasta al forno met tomaat en mozzarella440m
-
Recept
Kabeljauw met heerlijk sausje415m
-
Recept
Zandkoekjes420m
-
Recept
Hartige taart met zalm en kruidenkaas430m
-
Recept
Schelvislever amuse410m
-
Recept
Waterkerssalade met roquefort415m
-
Recept
Aardappel-broccolischotel440m
-
Recept
A la carbornara430m
-
Recept
Champignon-crèmesoep met uien430m
-
Recept
Asperge-olijvenquiche440m
-
Recept
Champignonssoep435m
-
Recept
Bloemkool-room ovenschotel445m
-
Recept
"Lasagna" van gerookte vis42u
-
Recept
Wijting met warme tartaarsaus410m
-
Recept
Spinazie-macaronischotel430m
-
Recept
Perziktaart450m
-
Recept
Herfstpasta410m
-
Recept
Aardappelgratin41u45m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.