Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Botermalse kipcurry455m
-
Recept
Saté babi415u
-
Recept
Sate Tusuk Babi of Sapi (varkensvlees of rundvleessate)420m
-
Recept
Sate Tjampur Tani (gemengde sate)45m
-
Recept
Macaroni Probolingo445m
-
Recept
Opor Tahu Telor Daging (tahu-vlees-ei gerecht)425m
-
Recept
Javaanse omelet (Dadar Djawa)415m
-
Recept
Dadar Isi Bandung (ei-gehakt gerecht)435m
-
Recept
Telor Stenga Radja (halve gevulde eieren)425m
-
Recept
Exotische gehaktballetjes445m
-
Recept
Opor ajam450m
-
Recept
Turkse linzensoep425m
-
Recept
Köfte4,81u20m
-
Recept
Kelia Sumatera (Sumatraanse rundvlees stoofschotel)42u50m
-
Recept
Gado Gado met paksoi445m
-
Recept
Chinese tomatensoep415m
-
Recept
Lumper (rijstrolletjes met kipvulling)41u5m
-
Recept
Babi boemboe tjin41u5m
-
Recept
Kip in een citroensaus van koriander en bieslook450m
-
Recept
Paprika gehaktballetjes420m
-
Recept
Roerbak salade410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.