Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Telor Besengek420m
-
Recept
Sajoer Godok Santen430m
-
Recept
Babi Tomat450m
-
Recept
Tempeh Goreng430m
-
Recept
Piendang Ajam 1445m
-
Recept
Mihoen Goreng met krab en ei430m
-
Recept
Ajam Opor 2445m
-
Recept
Soto Ajam 3440m
-
Recept
Rawon dan koetjai445m
-
Recept
Rempah41u30m
-
Recept
Dhall445m
-
Recept
Chaval (Zwarte Peper rijst)450m
-
Recept
Laksa penang445m
-
Recept
Sate Pentol440m
-
Recept
Ketjapsaus 2430m
-
Recept
Sajoer Kerrie Betawi435m
-
Recept
Chinese Tomatensoep420m
-
Recept
Spaanse Saté48u5m
-
Recept
Thaise pinda-saus435m
-
Recept
Indiase Linzenschotel met schapenvlees445m
-
Recept
Thaise Satésaus430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.