Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Nasi goreng440m
-
Recept
Hartig, gevuld bladerdeeg445m
-
Recept
Thaise Varkenssaté42u30m
-
Recept
Zuurkoolsoep met kip420m
-
Recept
Linzensalade met kaas420m
-
Recept
Nasi Goreng430m
-
Recept
Ovenschotel met aardappelen en gehakt41u
-
Recept
Koriandersaus415m
-
Recept
Guacamole420m
-
Recept
Sambal ketimoen410m
-
Recept
Sambal tomaat41u
-
Recept
Daging Besengèk41u30m
-
Recept
Rempah Ajam430m
-
Recept
Lemper Ajam455m
-
Recept
Abon-Abon 243u
-
Recept
Indiase gehaktballetjes445m
-
Recept
Seekh Kebab430m
-
Recept
Telor Bengala430m
-
Recept
Kerrie-ei Madras435m
-
Recept
Tomaat Terang Bulang440m
-
Recept
Dadar Isi Bandung425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.