Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Kerrie Saté Kambing440m
-
Recept
Brongkos Daging41u30m
-
Recept
Dendeng Boemboe Basa41u
-
Recept
Lapis Soerabaja41u30m
-
Recept
Kip Kerrie 2445m
-
Recept
Ikan doedoe420m
-
Recept
Rempèjèk Teri430m
-
Recept
Sate Tjina42u30m
-
Recept
Saté Sapi42u30m
-
Recept
Satè Pentool430m
-
Recept
Kerrie Ikan430m
-
Recept
Rode Linzensoep445m
-
Recept
Kerriepoeder 2415m
-
Recept
Kerriegarnalen445m
-
Recept
Patna-Eieren430m
-
Recept
BBQ gemarineerd lamsspies met bacon en abrikoos43u
-
Recept
Kerryrijst440m
-
Recept
Pittige pindasaus met kemirienoten en kokosmelk410m
-
Recept
Sajoer Lodeh42u
-
Recept
Kabeljauw met tomatensaus45u
-
Recept
Oosterse kofta410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.