Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Sate Tusuk Sapi445m
-
Recept
Bobotie41u20m
-
Recept
Opor Tjampoer445m
-
Recept
Sajoer Kerrie430m
-
Recept
Kol Kemuning435m
-
Recept
Saté Boemboe Sidolie41u15m
-
Recept
Tuinbonen Cheribon420m
-
Recept
Sambal Goreng Kol dan Djagoeng430m
-
Recept
Dadar Djawa415m
-
Recept
Saté Pentol Timor430m
-
Recept
Saté Tjampoer Tani450m
-
Recept
Duduk Daging41u
-
Recept
Viskerrie 2430m
-
Recept
Daging Blado420m
-
Recept
Nasi Goreng Candidasa445m
-
Recept
Boemboe Opor420m
-
Recept
Tonijnballetjes445m
-
Recept
Petjel Tahoe420m
-
Recept
Gulai Udang430m
-
Recept
Kerriepoeder410m
-
Recept
Vegetarische Groentenkerrie425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.