Recepten met Koksroom
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met koksroom toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Koksroom
-
Recept
Roomsoep van gerookte forel455m
-
Recept
Gegratineerde garnalentoastjes430m
-
Recept
Steak au poivre415m
-
Recept
Romige kreeftensoep41u
-
Recept
Groene peperroomsaus415m
-
Recept
Bananenijs met chocolade en advocaat44u20m
-
Recept
Roomzuurkool met katenspek425m
-
Recept
Mosterdsoep420m
-
Recept
Vispotje in room-champignonsaus415m
-
Recept
Mosselen in kerrieroomsaus415m
-
Recept
Kalfsvleesragoût450m
-
Recept
Pastasaus met paddestoelen en room41u25m
-
Recept
Pastinaak soep445m
-
Recept
Toni's Aardappelschotel3,540m
-
Recept
Worteltjes van de Boswachtersvrouw440m
-
Recept
Romige witlof435m
-
Recept
Gratin de champignons440m
-
Recept
Kip in witte wijn41u30m
-
Recept
Kip pesto430m
-
Recept
Pesto pasta4,430m
-
Recept
Duveltjespot42u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Koksroom. Dit zijn zowel recepten waarbij Koksroom gebruikt wordt en waar Koksroom het hoofdingrediënt is.