Recepten met Koksroom
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met koksroom toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Koksroom
-
Recept
Vispastei445m
-
Recept
Gevulde artisjokharten420m
-
Recept
Maaltijdsalade met ham430m
-
Recept
Romige champignon-goulash425m
-
Recept
Kruidige tomatensoep440m
-
Recept
Kalfszwezerik met amandel & pijnboompit420m
-
Recept
Pasta met spek, bloemkool en broccoli420m
-
Recept
Casarecce met pancetta & spinazie425m
-
Recept
Heimwee naar New York430m
-
Recept
Kip Stroganoff430m
-
Recept
Tomaten-courgettensoep43u
-
Recept
Linguine met spinazie, ham & salami425m
-
Recept
Romig visstoofpotje420m
-
Recept
Gesmoorde venkel met zeewolffilet440m
-
Recept
Sliptong uit Oostende430m
-
Recept
Boerenkoolstamppot met ui, gehakt en monchou450m
-
Recept
Pasta met zelfgemaakte bolognese saus440m
-
Recept
Herfstpasta410m
-
Recept
Biefstuk ala marsala420m
-
Recept
Eendenborst met lentegroenten en balsamicosaus440m
-
Recept
Stroganoffsaus435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Koksroom. Dit zijn zowel recepten waarbij Koksroom gebruikt wordt en waar Koksroom het hoofdingrediënt is.