Recepten met Koksroom
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met koksroom toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Koksroom
-
Recept
Parelhoen uit de oven41u30m
-
Recept
Reuzengarnalen, eenvoudig430m
-
Recept
Zalmtaart met geroosterde paprika en verse peterselie435m
-
Recept
Gevulde kipfilets met champignonsaus41u55m
-
Recept
Zalmrolletjes450m
-
Recept
Tomatencremesoep41u15m
-
Recept
Spaanse tortilla4,520m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en pesto530m
-
Recept
Spaghetti met gerookte zalm410m
-
Recept
Tomatensoep430m
-
Recept
Varkensragout42u15m
-
Recept
Stroganoffsaus415m
-
Recept
Vloeibaar chocoladetaartje met toffeeaus440m
-
Recept
Zuurkoopsoep met spekjes445m
-
Recept
Witte saus met morilles515m
-
Recept
Champignongoulash420m
-
Recept
Pangasius met mosterdsaus415m
-
Recept
Gegrilde lamskoteletten met een taartje van lamszwezerik450m
-
Recept
Chili con carne shoarma soep430m
-
Recept
Gegrilde rookworst met preichorizo stamppot430m
-
Recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes, lentegroente en kruidenroom420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Koksroom. Dit zijn zowel recepten waarbij Koksroom gebruikt wordt en waar Koksroom het hoofdingrediënt is.