Recepten met Nuoc mam
Vissauzen zijn er in vele soorten. Ze worden gemaakt van rauwe vis of gedroogde vis, garnalen of krabbetjes die in de zon worden gefermenteerd. De Aziatische keuken maakt veel gebruik van vissaus. Men gebruikt de vissaus als smaakmaker en de saus geeft een hartig aroma aan vele gerechten. Vissaus werd al door de Romeinen gebruikt. Deze vi...Nog veel meer weten over Vissaus klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met nuoc mam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Nuoc mam
-
Recept
Nuoc Cham45m
-
Recept
Nuoc mam cham (Vietnamese dipsaus van vissaus)410u
-
Recept
Tahusoep 241u
-
Recept
Pasta op Chinese wijze430m
-
Recept
Sambal Goreng Boontjes 3430m
-
Recept
Garnalensalade41u30m
-
Recept
Nuoc cham gung410m
-
Recept
Vietnamese Rijst met Kip42u30m
-
Recept
Vegetarische Vietnamese Groentenkerrie430m
-
Recept
Miesoep met rundvlees43u30m
-
Recept
Vietnamese hartige pannenkoekjes445m
-
Recept
Vietnamees Kruidenvarkensvlees420m
-
Recept
Geroosterde kip41u30m
-
Recept
Pittig gemarineerde rosbief met mango en pinda450m
-
Recept
Vietnamese Pindadipsaus430m
-
Recept
Zoetzure Pindasaus430m
-
Recept
Nasi Goreng (Vietnamees)430m
-
Recept
Sate van Garnalengehakt430m
-
Recept
Frikandel Pan (Vietnamees)430m
-
Recept
Mie met Rundvlees435m
-
Recept
Rijstmie met Varkensvlees435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Nuoc mam. Dit zijn zowel recepten waarbij Nuoc mam gebruikt wordt en waar Nuoc mam het hoofdingrediënt is.