Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Wildpluksalade - voorjaar410m
-
Recept
Indische mosterd415m
-
Recept
Toemis daon Rode Biet410m
-
Recept
Garnalen "buzara"420m
-
Recept
Gulai Siput Kuantan (curry-slakken)445m
-
Recept
Jenang Grendul (cassave pap)420m
-
Recept
Rodekool ovenschotel met rode wijn saus41u
-
Recept
Gezonde snelle knoflooksaus45m
-
Recept
Indisch Stoofpotje42u15m
-
Recept
Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees450m
-
Recept
Arem-Arem (rundergehakt pakjes)455m
-
Recept
Ikan Santen415m
-
Recept
Chaval (Zwarte Peper rijst)450m
-
Recept
Empal41u30m
-
Recept
Javaans gestoofd rundvlees (Smoor djawa)42u30m
-
Recept
Pepesan ikan43u
-
Recept
Daging koening (rundvlees in milde kerriesaus)43u15m
-
Recept
Ikan Bakar (gestoofde gekruide bokking)445m
-
Recept
Cumi Balado Dengan (gestoofde inktvis in zeer pittige saus)450m
-
Recept
Ikan Cuka (red snepper in bouillon)450m
-
Recept
Pindang Telor (gekookte eieren in sausje)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.