Recepten met Santen
Cocos nuciferaDe oorsprong van de kokosnoot is niet bekend. In ieder geval komt hij uit een tropisch gebied waar hij zich snel verspreidde in haast alle tropische gebieden. Ze werd ontdekt door Portugese handelaars die de vracht “coco” noemden, wat ‘aap” betekent. Zij vonden de noot namelijk op apengezichten lijken. Volwassen ko...
Nog veel meer weten over Kokosnoten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met santen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Santen
-
Recept
Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)42u
-
Recept
Daging Rujak (Gesmoorde, gekruide runderblokjes met gember)450m
-
Recept
Kari ikan (Kerrie van vis in kokosmelk)445m
-
Recept
Abon ikan gabus (Gepocheerde kruidige forel)445m
-
Recept
Ajam Surabaya (gestoofde kip in kokosmelk)41u
-
Recept
Ikan kambing boemboe kemangi (Makreel met kruidige kokosmelk)445m
-
Recept
Daging belaser (runderstoof in gekruide kokosmelk)43u45m
-
Recept
Babi smoor pedis (Varkensvlees in bouillon)445m
-
Recept
Sajoer kangkung (spinazie en tempeh in kokossaus)450m
-
Recept
Babi tjitji (gekookt varkensvlees)41u
-
Recept
Babi merah (Varkensvlees in pittige kokossaus)450m
-
Recept
Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)455m
-
Recept
Cincang ajam (broodje gemaakt van kruidige kippengehakt)455m
-
Recept
Gemblong dengan lapisan gula (koekjes overgoten met karamel)445m
-
Recept
Babi Usee-Usee (gebakken hamlappen in kokosmelksaus)445m
-
Recept
Ikan brengkes (gevulde bananenbladeren met vis, kruiden en kokosmelk)445m
-
Recept
Gulai udang (garnalen in kruidige saus)450m
-
Recept
Ikan mangut lele (gefrituurde meerval kokossausje)445m
-
Recept
Bebek Rendang (gestoofde eend in kokosmelk)450m
-
Recept
Ajam besengeh tegal (gekruide kip)450m
-
Recept
Bengaalse lappen41u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Santen. Dit zijn zowel recepten waarbij Santen gebruikt wordt en waar Santen het hoofdingrediënt is.