Pasta
Op deze pagina vind u een aantal producten in de categorie pasta daarbij kunt u denken aan producten als couscous, farfalle, fettuccine. Van al deze producten kunt u, door op de links onder de inleiding te klikken, meer warenkennis en ingredientinformatie vinden.- Couscous
Couscous wordt veel gebruikt voor vele soorten gerechten uit de Afrikaanse en in het bijzonder de Marokkaanse keuken. Couscous is een basisingrediënt voor vele soorten bereidi… - Farfalle
Farfalle betekent in het Italiaans ‘vlinders’. Waarschijnlijk is het zo genoemd omdat de pasta vroeger meer op vlinders leek. De pasta is er in verschillende maten, maa… - Fettuccine
Fettuccine is een pastasoort in de vorm van platte deegslierten. Fettuccine betekent in het Italiaans dan ook letterlijk ‘kleine linten’. De slierten zijn echter breder… - Fettucini
Fettucini kan net als tagliatelle gebruikt worden. Het is een pasta die met alle denkbare soorten sauzen, groenten of vlees en/of vissoorten bereid kan worden. De platte vorm van d… - Lasagnevellen
Lasagnevellen zorgen voor een vaste vorm en een gelijkmatige ovenschotel. De gedroogde lasagnevellen uit de supermarkt zijn vaak erg makkelijk in het gebruik. Ze hoeven niet meer w… - Macaroni
Macaroni moet gekookt worden voordat u de pasta kunt eten. Zet een pan met ruim water op, eventueel met een snufje zout. U kunt ook een lepel olie toevoegen, zodat de macaroni mind… - Penne
Penne wordt geserveerd met pasta sauzen. Penne rigate is erg geschikt voor de rijke, dikkere sauzen. Penne is door haar vorm en structuur ook een prima pastasoort in maaltijdsalade… - Tagliatelle
Tagliatelle is een pastasoort die zich prima leent als basis voor sauzen. De variaties hierin kunnen eindeloos zijn: alle vis-, vlees-, kaas-, schaal- en schelpdieren-, groente- en… - Tortellini
Met tortellini zet je snel een makkelijke Italiaanse maaltijd op tafel. Gevulde tortellini is overgoten met een tomatensaus al een complete maaltijd. Er zijn veel variaties met tor… - Vermicelli
Vermicelli wordt in Nederland vooral gebruikt als ingrediĆ«nt in heldere groente- of kippensoep of in de tomatensoep. In de Aziatische keuken wordt gewone en rijst vermicelli als i…