Recepten met Appelazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met appelazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Appelazijn
-
Recept
Kool- en peterseliesalade420m
-
Recept
Normandische slasaus410m
-
Recept
Tomatenchutney (grote hoeveelheid)450m
-
Recept
Zoetzure pompoenen445m
-
Recept
Gezonde dip45m
-
Recept
Salade voor de wedstrijd425m
-
Recept
Aardappelsalade van gekleurde smulpiepers met kapperappels en olijf430m
-
Recept
Salade van jonge slablaadjes, radijs en kwarteleitjes430m
-
Recept
Hangkous kool salade415m
-
Recept
Stoofpeertjes42u30m
-
Recept
Zoetzure Saus 2415m
-
Recept
Pittige speklapspiesjes450m
-
Recept
Salade met roomkaas en mierikswortel420m
-
Recept
Zoete ganzenbout412u30m
-
Recept
Reefilet met avocado455m
-
Recept
Salade met Emmenthaler425m
-
Recept
Varkenshaasje met shii takes41u30m
-
Recept
Eend -Vindaloo41u15m
-
Recept
Perziken-tomatenchutney41u
-
Recept
Appel-perzikenchutney met abrikozen en rozijnen41u30m
-
Recept
Appelchutney met rozijnen41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Appelazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Appelazijn gebruikt wordt en waar Appelazijn het hoofdingrediënt is.