Recepten met Azijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met azijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Azijn
-
Recept
Pork badun (Varkenscurry)450m
-
Recept
Jhinga kari (Droge garnalencurry)445m
-
Recept
Jhinga kari (Garnalencurry)445m
-
Recept
Tandori machhi (Tandoori vis)455m
-
Recept
Teesryo (Gestoomde mosselen)450m
-
Recept
Zoete mangochutney445m
-
Recept
Pittige mango chutney445m
-
Recept
Rode koolovenschotel445m
-
Recept
Courgettes en aardappelen455m
-
Recept
Shikar ka vindaloo (pikante varkenscurry met azijn)42u
-
Recept
Tikka kebab (Gekruide lamsspiesjes)445m
-
Recept
Atjar Bawang Timor (zilveruitjes op zuur)440m
-
Recept
Atjar Jagung (mais op zuur)435m
-
Recept
Atjar Telor (ei op zuur)430m
-
Recept
Hachee430m
-
Recept
Amé Komoeté (eieren in kokossaus)430m
-
Recept
Brinjal pahi (Ingemaakte aubergines)445m
-
Recept
Sambal goreng Bali (zeer pittig kipgerecht)455m
-
Recept
Preischotel445m
-
Recept
Nijlbaars in zoetzure saus445m
-
Recept
Nijlbaars met tomaat, spinazie en geitenkaas445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Azijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Azijn gebruikt wordt en waar Azijn het hoofdingrediënt is.