Recepten met Djeruk purut
Djeroet poeroet is de Indonesische benaming voor limoenblad. Het wordt ook wel citroenblad genoemd. De blaadjes worden in de Aziatische keuken gebruikt om hun frisse aroma en de specifieke limoenachtige smaak. Limoenblad is donkergroen van kleur en groeit aan de Kaffir, een struik uit Zuidoost Azië. Het is een kleine limoensoort en f...Nog veel meer weten over Djeroet poeroet klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djeruk purut toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djeruk purut
-
Recept
Ajam disemur (gestoofde kip met citroensmaakje)445m
-
Recept
Ajam Goreng Boemboe ( kip bestrooit met laos)450m
-
Recept
Bebek Madera (gefrituurde eend in pittig sausje)41u15m
-
Recept
Smoor Kambing Daun Djeruk (gestoofd geitenvlees met citroenblad)41u30m
-
Recept
Sambal ebi (garnalensambal)420m
-
Recept
Abon ajam suwir (drooggebakken kippenvlees)445m
-
Recept
Sate Medura (sate van varkensvlees)41u15m
-
Recept
Sambal Badjak430m
-
Recept
Ikan Bumbu lekkerbekjes420m
-
Recept
Telor boemboe kari (stevig gekruide eieren)450m
-
Recept
Otak otak (in bananenblad gestoomde vis)445m
-
Recept
Bika Ambon (cake anders)44u45m
-
Recept
Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)41u10m
-
Recept
Bundu Anak Domba (Gesudderd lamsvlees met kokos)445m
-
Recept
Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)445m
-
Recept
Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)445m
-
Recept
Sambal brandal420m
-
Recept
Gulai bebek (pittig gestoofde eend)41u45m
-
Recept
Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus)42u40m
-
Recept
Ajam baker berboemboe (gegrilde kip zeer heet)445m
-
Recept
Cumi cumi padang (inktvis in een pittige zoet/zure saus)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djeruk purut. Dit zijn zowel recepten waarbij Djeruk purut gebruikt wordt en waar Djeruk purut het hoofdingrediënt is.