Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Nasi Goreng Selematan (nasi anders dan anders)445m
-
Recept
Garam Masala 1415m
-
Recept
Garam Masala 2415m
-
Recept
Babi Padang41u30m
-
Recept
Gobe Batawi41u45m
-
Recept
Komijnrijst435m
-
Recept
Mojosaus410m
-
Recept
Indische rundersaté43u20m
-
Recept
Kruidenolie415m
-
Recept
Ras el Hanout410m
-
Recept
Saté van varkens fricandeau430m
-
Recept
Daging Perkedel kentang (licht gekruide stoofschotel)445m
-
Recept
Ajam Kerrie Putih (kip in witte kerrie)41u
-
Recept
Tandoori kruiden415m
-
Recept
Frikadel Atjeh445m
-
Recept
Saté udang (saté van garnalen)450m
-
Recept
Lamsvlees met kerrie445m
-
Recept
Sate van kippengehakt410m
-
Recept
Golie kodja (runderlappen in een kruidensausje)42u45m
-
Recept
Kip gebakken in Indische kruiden430m
-
Recept
Dahl (gekruide linzen)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.