Recepten met Groene kool
Brassica oleracea -var. capitataGroene kool is dezelfde benaming als voor de groene savooiekool. Er bestaan groene en gele savooiekolen, de gele is bijna niet in Nederland verkrijgbaar. Groene kool is een van de oudste koolsoorten. Groene kool heeft gebobbelde bladeren. De randen van de bladeren zijn gekruld. Groene kool is een zogenaamde “sluitkool”. Groene k...
Nog veel meer weten over Groene kool klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met groene kool toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Groene kool
-
Recept
Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)450m
-
Recept
Udang kuah assam pedis (Garnalen in een zure, zeer pittige bouillon)450m
-
Recept
Toemis remis pedis manis (Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus)440m
-
Recept
Baingan Bharta (aubergine curry)445m
-
Recept
Kari djawa (pittig varkensvlees in kokosmelk)41u
-
Recept
Udang sajoer (garnalen groenten soep)450m
-
Recept
Gestoofde forel met pasta41u
-
Recept
Biefstuk met pittige uien-cranberrysaus445m
-
Recept
Vegetarische aardappeltaart450m
-
Recept
Gegrilleerde biefstuk met chimichurri420m
-
Recept
Rundvleesstoofschotel met ui en paprika42u45m
-
Recept
Lamschouder rollade met basilicum en pijnboompitten41u40m
-
Recept
Kipfilet in peperroomsaus430m
-
Recept
Sambal goreng ati (licht pittige varkenslever met snijbonen)450m
-
Recept
Sajoer kangkung (spinazie en tempeh in kokossaus)450m
-
Recept
Kipfilet met champignons en banaan415m
-
Recept
Cumi cumi santen (Inktvis in kokosmelk)445m
-
Recept
Babi djahe (hamlappen met gember en taugé)455m
-
Recept
Pasta Speciale di Elena415m
-
Recept
Babi kucai (pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus)445m
-
Recept
Babi taoco (hamlappen gestoofd in zwarte bonensaus)455m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Groene kool. Dit zijn zowel recepten waarbij Groene kool gebruikt wordt en waar Groene kool het hoofdingrediënt is.