Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Kersen-chocolade-ijs voor buffet420m
-
Recept
Clafoutis met kersen425m
-
Recept
Chocolade-kersengebak41u
-
Recept
Crème brûlée met warme kersen47u30m
-
Recept
Chocolade-crème-brûlee met Amarene kersen420m
-
Recept
Crème brûleé met kersen en rum450m
-
Recept
Chocoladecupcakes met amarena kersen410m
-
Recept
Rijstevla met kersen in rode wijn en eiwitschuim415m
-
Recept
Slagroompudding met kersen430m
-
Recept
Mini-trifles met kersen425m
-
Recept
Kokoscrème met kersen420m
-
Recept
Vanille-ijs met warme kersen410m
-
Recept
Koffie/ kersen smoothie45m
-
Recept
Verse wafels met warme kersen445m
-
Recept
Kersen-kwarktaartjes435m
-
Recept
Kersen-kwarkschotel in de oven41u30m
-
Recept
Stracciatella-kersen tiramisu430m
-
Recept
Kerst bombe42u20m
-
Recept
Kersentiramisu410m
-
Recept
Kerststaafjes45m
-
Recept
De zak van sinterklaas410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.