Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Kersen-punchtaart420m
-
Recept
Kersen milkshake410m
-
Recept
Kersencompôte430m
-
Recept
Romige kokospudding met kersen46u20m
-
Recept
Kersen-karnemelk shake410m
-
Recept
Roomkaastaart met kersen41u
-
Recept
Kersen-yoghurttaart41u15m
-
Recept
Kersen-abrikozentaart440m
-
Recept
Kersen-cheesecake455m
-
Recept
Kip taart met kersen en geraspte kaas430m
-
Recept
Kokoscrème met warme kersen en verse eidooiers41u30m
-
Recept
Kwarkschotel met kersen41u
-
Recept
Chocolade tompoes met kersen425m
-
Recept
Kersen uit de oven410m
-
Recept
Varkensfilet met balsamico kersen41u
-
Recept
Vanillewafels met kersen430m
-
Recept
Kersen=perzikenplaatkoek415m
-
Recept
Lasagne van pannenkoeken met kersen41u30m
-
Recept
Salade met warme brie, kersen en kaneeldressing420m
-
Recept
Kwarkmuffins met kersen450m
-
Recept
Rijsttoetje met kersen41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.