Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Aubergine masala425m
-
Recept
Gehaktballetjes met munt en yoghurt saus410m
-
Recept
Mexiaanse wraps à la Sylvie430m
-
Recept
Geurig gestoofde kip en paprika420m
-
Recept
Marokkaanse linzensalade430m
-
Recept
Snelle stoof met kip425m
-
Recept
Lichtpikante kebab3,530m
-
Recept
Gekruide lamsbout uit de oven41u15m
-
Recept
Pittige aardappelpakketjes voor op BBQ410m
-
Recept
Zoete empanada's435m
-
Recept
Mhaans kari (Lamscurry)545m
-
Recept
Gehaktrolletjes met spinazie en gele rijst440m
-
Recept
Simpele bami420m
-
Recept
Pompoensoep445m
-
Recept
Rucola-paprika stampot met ribkarbonade430m
-
Recept
Turkse broodjes41u
-
Recept
Vlees of vis in Hindoestaanse masala435m
-
Recept
Tajine met gehakt4,51u
-
Recept
Linzensoep430m
-
Recept
Eenpans kruidige groente-aardappelcurry41u
-
Recept
Gierst met banaan en kaas430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.