Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Ovenschotel met gehakt, prei, krieltjes en basilicum41u15m
-
Recept
Viscurry met kokos en tomaten445m
-
Recept
Groene salade met avocado en geroosterde kip425m
-
Recept
Ouderwetse hachee42u30m
-
Recept
Gegrilde roodbaarsfilet met pijnboompitten545m
-
Recept
Kari (rundercurry)43u
-
Recept
Harissa415m
-
Recept
Kari Telor (gevulde eieren)445m
-
Recept
Lampar ajam (met kip gevulde pisangbladeren)445m
-
Recept
Salsa van tomaten410m
-
Recept
Kabeljauw in een zachte tomatensaus440m
-
Recept
Tiroler Gröstl430m
-
Recept
Kofta curry440m
-
Recept
Palak panir (spinazie met tofu)450m
-
Recept
Linzensoep uit Bijbelse tijden41u30m
-
Recept
Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen)41u
-
Recept
Zoete aardappelen uit de oven440m
-
Recept
Bandeng Santen (fijn gekruide makreel met kokos)445m
-
Recept
Lamsfilet met rijst en abrikozen41u20m
-
Recept
Spruitjes met tomatenblokjes430m
-
Recept
Indiase pittige wortelsoep41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.